Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Geert

Mijn ervaringen met LEEFSTIJLVITAAL zijn boven alle verwachting. Voor mij is het een complete lifechanger. Niet alleen ben ik na een half jaar meer dan 20kg lichter maar is ook mijn bloeddruk naar normale waarde gedaald waardoor ik medicatie hiervoor niet meer nodig heb. Overmatig transpireren is ook verleden tijd. En minder rugpijn.

Door gebruik te maken van de voedingsapp krijg je een duidelijk inzicht in wat en hoeveel je dagelijks kan eten. En dat was in mijn geval heel veel meer dan dat ik voorheen deed. In de app staan mega veel recepten en voor iedereen toepasselijk. Je kunt ook eigen maaltijden toevoegen. Buiten het eten is beweging natuurlijk bevorderlijk voor een beter of sneller resultaat.

LEEFSTIJLVITAAL gaat regelmatig aan de wandel. En dat is gezond en gezellig. Ook alle positieve reacties uit mijn directe omgeving geven een extra stimulans om door te gaan. En ook leuk om eens nieuwe kleren te kopen. De maat XXL is M geworden.

Peter en Anouk

Vrij sceptisch stapten wij dit traject in, maar week op week zagen we resultaten. Tijdens de intake neemt Sanne echt de tijd om in te gaan op je leven en wat de doelen zijn. Daarbij kijkt ze naar hoe een gezonde leefstijl in jouw leven verweven kan worden. Met simpele handvatten, een fantastische app met veel mogelijkheden werd het ons vrij makkelijk gemaakt. Maar ook de wetenschap dat je best eens uit eten mag of een taartje kan nemen bij een verjaardag, zo fijn!

We zijn een jong gezin en zelfs onze kinderen gingen gedwee mee in de veranderingen in ons voedingspatroon. Als we ze tegenwoordig vragen wat voor tussendoortje ze willen kiezen ze graag voor een cracker met zuivelspread of iets vergelijkbaars als ons. Heel fijn dus, het is niet zo’n verandering in eten, waarbij je dan nog voor de rest van het gezin iets anders moet koken. Elke week boekten we resultaat en na 3 maanden is mijn man 8,5 kg kwijt en ik zelf 9 kg! Genoeg informatie om zelf mee verder te gaan naar ons streefgewicht. De mogelijkheid om de app aan te houden na het traject is er ook en ook dat is prettig, al pakken we hem er niet meer altijd dagelijks bij omdat je steeds meer inzicht krijgt in wat je mag en hoeveel je mag eten. Als we op ons streefgewicht zijn biedt Sanne dan ook nog eens de mogelijkheid om samen te kijken naar wat we moeten aanpassen om op gewicht te blijven ipv verder af te vallen. Je valt dus niet in een gat daarna. Heel prettig!!

Fijne, duidelijke begeleiding. Heerlijke recepten.

Anita

De handvatten die Sanne je geeft en de tools die ze gebruikt zijn fantastisch. Geen rigoureuze dieetplannen maar een gezond en gevarieerd eet-, leefstijl- en bewegingspatroon zorgen bij mij voor blijvend resultaat. Sanne, BEDANKT!!!

Cornelis

Dankzij Sanne voel ik mij een stuk zelfverzekerder. Na drie maanden voel ik mijzelf sterker in mijn schoenen doen staan. Ze motiveert je en de weegmomenten zijn altijd prettig. Alleen nog maar positieve resultaten gehaald! Bedankt Sanne! De komende drie maanden wederom verlengt.

Jody

Met veel enthousiasme navigeert Sanne je naar een manier om je doel te bereiken.

Alles in overleg in je eigen tempo, meekijkend wat binnen jouw dagelijkse bezigheden/werk past.

Als extra op de lijst van alle mogelijkheden staat ook een gezamenlijk (vrijblijvend) wandelmoment 2x in de week. Hoe betrokken kun je zijn!

Astrid

Fijne begeleiding kijkt verder dan alleen voeding

Femke